Saturday, 19 May 2012

agak -agak :)

Agak - agak korang la kan,,oke x blog nie... x cantik macam orng laen pnya blog tapi bole thn la kn... budak baru belajr mmg mcm nie , tapi ada juga blog yang seakan-akn perfect nie kn.. :)

Wednesday, 16 May 2012

macam - macam :)

haiy....macam-macam jadik kt sekolah tdi....ada yang pekena dia nie yang tu dok mengutuk.....pastu dua2 tak ngaku salah lak ..lantak la diorang tu masalah depa yang penting aq tak terlibat

Tuesday, 15 May 2012

Sudah berjaya.....:)


akhirnya ...dah tau bnyak benda......dah buat twitter.......blog lagu dh letak...jyeaah

Monday, 14 May 2012

fuhh,, lega siott .. :)

Alhamdullilah...hari last paper dah lepas.Hari ni paper sejarah ,boleh tahan lar soalan tu, Cikgu Sa'adiah yang buat la katakan.Tapi ada banyak soalan yang dekat-dekat nak sama kalau yang susah-susah tu hentam sajalah....

Nie satu  lagi cerita yang best gak bagi aku sebab  Sains dapat 70% (B) ok la tuh tapi kena target nanti periksa akan datang kena dapat 82% (A) kena berusaha lebih la kali nie    :)

Tuesday, 8 May 2012

Haiya....miggu peperiksaan.. :)

Minggu ni dah start periksa....ketaq gila tambah-tambah lagi kertas yag sukar untuk d skor .Tapi hari ni ngan kelmarin masih boleh buat la ,hari nie periksa sains ngan agama..ayo pening kepalo dibuetnyo..nasib la dah buat ulgkaji,,(rajin la sangat)huhu...esok periksa BI,perggh  dah la buku black beauty pon entah kemana pastu masok lak tu,,,haiya kena manyak ingat lorh....tapi kalau dah berusaha mesti dapat skor kan............ya ....AMIN.......

Saturday, 5 May 2012

my best friends

Semua orang mesti ada kawan baik kan?kan? Saya ada dua orang kawan baik nama diorang Farhana dan Shazana......nie saya upload gambar diorang....