Wednesday, 20 June 2012

best la jugak .. :)

nak kongsi sebuah lagu best lar jugak... tapi lagu nie dah berkurun lama  tapi kalu dengar mesti semua terhibur... update dia punya lirik


Kau begitu sempurna
Dimataku kau begitu indah
Kau membuat diriku akan slalu memujamu

Disetiap langkahku
Kukan slalu memikirkan dirimu
Tak bisa kubayangkan hidupku tanpa cintamu

Janganlah kau tinggalkan diriku
Takkan mampu menghadapi semua
Hanya bersamamu ku akan bisa

Reff:
Kau adalah darahku
Kau adalah jantungku
Kau adalah hidupku
Lengkapi diriku
Oh sayangku, kau begitu
Sempurna... Sempurna...

Kau genggam tanganku
Saat diriku lemah dan terjatuh
Kau bisikkan kata dan hapus semua sesalku

Janganlah kau tinggalkan diriku
Takkan mampu menghadapi semua
Hanya bersamamu ku akan bisa

Reff:
Kau adalah darahku
Kau adalah jantungku
Kau adalah hidupku
Lengkapi diriku
Oh sayangku, kau begitu
Sempurna... Sempurna...

Janganlah kau tinggalkan diriku
Takkan mampu menghadapi semua
Hanya bersamamu ku akan bisa

Reff:
Kau adalah darahku
Kau adalah jantungku
Kau adalah hidupku
Lengkapi diriku
Oh sayangku, kau begitu...
Kau adalah darahku
Kau adalah jantungku
Kau adalah hidupkuLengkapi diriku
Oh sayangku, kau begitu
Sayangku, kau begitu
Sempurna... Sempurna...


Best dak korang dengar ngan baca lirik nie... Cikgu Wan Mohd Kamil tengok dalam blog pon saya update sal lagu ja... :))

Saturday, 16 June 2012

TEST MUSIC.. :)

Pada hari khamis 14/6/12 ,cikgu wan mohd kamil telah membuat ujian gamelan terhadap kelas 2 bestari dimana markah muzik diambil.. *tulis gaya pemberita nak baca* ok serius,,cikgu tu dah la suruh kami maen gamelan pastu dok tanya yang merepek-repek huh serabut gila dok dalam kelas muzik dya..gaya dya suruh kumpulan aku buat ok aku boleh sabar lagi tapi time dya nak bagi markah tu ada ka patot dya kata aku nie maen tipu ..kalu aku maen tipu mestilah tak dengar apa yang aku maen.. meluat gila. Nasib baek dya kata minggu depan kitorang takyah dok maen gamelan dah .. dya tanya kami nak maen apa minggu depan.. mula-mula dya tanya budak laki, budak laki jawab nak maen keyboard pastu dya tanya budak p0mpuan .. nak tau apa budak p0mpuan jawab, kami jawab nak maen gitar, buad macam dya tu nak bagi..pastu ada ka patot dya suruh kami koir sampai mati pon kami takakan berkoir..last-last kami kena maen keyboard macam budak laki jugak...MAEN KEYBOARD ELOK LAGI DARI ,MAEN GAMELAN DYA TUH.. :)

Tuesday, 12 June 2012

SEKOLAH.sekolah.. :)

assalamualaikum..,,dua hari dah start sekolah rasa macam tadak mood nak pegi sekolah kalu duk dalam kelas t0 rasa  mengantuk lar apa lar...time cikgu tk masok t0 apalagi kitorang mempromosikan suara kitorang ler(aku tak yer)tambah-tambah lagi farah sahira kalau dia dah start nyanyi tu fulamak" rasa macam d0k kat konsert dah dengan sekali dia buad s0ra sengau dia tu tak payah kalut cari radio ,dia pon dah cukup..hehe.Tadtime cikgu Saadiah apa ntah dia d0k melalut tau lar dia tu ajar sejarah tapi jangan ler cite pasal hal agama,,Cite sal agama tu  tak pa la tapi dalam dok cerita tdia bole d0k nyanyi kalu lagu t0 sedap tak pa la jugak nie dia pilih lagu yang zaman dulu-dulu tu rangkap dia sikit ja yang aku ingat" aku tergoda " harap ampa paham la yer...kemarin cikgu wan tak mai (cikgu yang kolot tu) dapat tau ja yang cikgu tu tak mai apalagi berpesta la satu kelas.aku rasa cikgu tu tak mai dia kena gastrix pa huhu..kena tiap-tiap hari tak mai pon tapa aih cikgu sebab kami nie bukannya rajin sangat nak bermuzik-muzik nie laen lar kalau cikgu suh kami maen gitar ...belum suh kami dah maen ... :)

Sunday, 10 June 2012

Cuti Dah Habis.. :(

*tengok kt tittle to selalunya smiley senyum nie sad..hurmm.. esok dah start sekolah malas la pul0k nak g sekolah tapi semangatnyer jadual dah salin jak kemarin<-(teringat maya karin la lak)OK..siapa yang rajin giler nak pegi sekolah ada sebabnyer mesti mau ketemu sama cewek , cowoknya kan?? hehe...tu masalah laen lah tapi nie disebabkan MALAS nak mangkit(bangun) ....MALAS nak ir0n baju.. MALAS nak buat homework..ermm malas apa lagi,semua lah yang berkawan baik dengan MALAS nie.Kalau esok dah sekolah maknenyer bole online FB.TWITTER ngan BLOG nie hanya petang ngan malam ajolah..nie yang membuatkan aku seperti budak yang ketagih online ase macam " cepatlah masa aku nak balik nie, nak online".. Dan kalau dah samapai sekolah tu tak habis-habis aku dan loyar buruknyer..pagi-pagi dah loyar buruk ngan nina atas bas pastu dengan sound trouble aku bersama gelaknya sekali uh menyakitkan perut aku rasa....bye. :)

Thursday, 7 June 2012

Panas oh Panas.. ;)

nasib baek hari cuaca elok kalau cuaca mendung hari nie gamaknya tak terbasuh la kasut ngn baju skolah..h0mework pon lagi sikit nak habis bole lar layan jap fb ,twitter ngn blog buat sementara pastu samb0ng balek buad homework nie yang tak habis-habis...lagi dua hari nak start skolah ..jeng2 jadual yang padat giler waktu time skolah nie dah la skolah balek lambat pukol empat baru balek dek kerana cikgu yang ajar muzik tu kolot sikit asyik nak ikot dia ja kalau tak dok sebok sebut pasal markah-markah tau lar dia tu pandai muzik,,.. pastu kena tunggu bas rapid pukol 5 baru sampai umah...malam 2 baru leh buad kerja skolah kadang-kadang sampai tak siap kerja skolah nak dbuadnyer....cuti2 nie bole lar meringamkan sedikit keletihan yang dalami oleh seorang pelajar seperti aku .. :)

Tuesday, 5 June 2012

Cuti 0h Cuti .. :)


cuti sekolah nieyh macam tak cukup bagi aku sebab masa cuti minggu pertama tu balik kampung..dah nama p0n balek kampung tu sah-sah kerja sekolah tak buad kan..dengan skali ada kenduri kendara kat umah sendiri la kat umah orang laen lar..ishh....Minggu kedua pulak balek mai penang hujan la puloks tak henti-henti,,uish kacau daun sungguh la hujan nie dengan kasut tak basuh lagi..tambah-tambah lagi time nak buad homew0rk tu comfirm terlena punya lar....aish apa punya manusia lar aku nie kan.....TAPI kalau tak cuti mesti kita tak boleh balek kampung kan....dan jangan merungut bila cikgu bagi homew0rk banyak sebaliknya kita kena sabar untuk menahan nafsu MALAS.... SELAMAT BERCUTI KAWAN-KAWAN ...... :)