Wednesday, 29 August 2012

SELAMAT HARI RAYA :)

Assalamualaikum w.b.h.....SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN walupun lambat ucap tapi masih lagi dalam bulan Syawal kan ...ha ... raya ni best lar jugak tapi yang sedihnya masa hari rabu tu pak ngah meninggal ...inalillah..... Ok sebenarnya takdak benda nak cerita pasal raya ni disebabkan raya tahun nih banyaknya gi makan kenduri ja pon tapi masa hari jumaat ada buat makan sikit kat umah besalar makanan-makanan  Kelantan yang seberapa popular tu ..dan berkesempatan bergambar dengan sepupu yang tak seberapa nak hot, kat sekolah tak tau lar dia hot ke dak tapi nampak dia OK ja, kiranya hensem lar jugak ,yang malangnya dia tak reti bawak moto dan dia terlalu baek..buat dia marah p0n dia tak marah (macam cikgu hidaya cakap lar pul0ks)..... OK OK nih gambar yang diupload
di pagi raya bergambar dengan family
#raya pertama

this my sepupu

Saturday, 4 August 2012

Puasa vs Raya :)

assalamuaalaikum... best kan p0sa nih hah cer teng0k kalender ari nih dah 16 hari kita p0sa kan.. cer kira berape hari lak n0p raya huh best gila -gila k0t bila dengaq perkataan r-a-y-a kan-kan..Puasa vs Raya buad macam nakberlawan huk alah buad ter0k-ter0k boley .. best kan p0sa dan nak dekat raya nih lagi exsited perggh *tengok excited gini eja* Ok tadik d0k pulun tukar lagu raya kat enset tup-tup teringat pul0ks nak update sal raya ngan p0sa kat blog sebab udah lama gua idok bukok ini blogs gua.. muahaha.... Selamat berpuasa teman-teman semoga ibadah diterima yang esa . Insyallah.. :)