Thursday, 5 July 2012

Hantu... takut ker ??? :)



Hah.. assalamualaikum.. lama tak update blog sebab tak ada masa dengan tak tau nak update apa.Ok, berbalek pada tajuk kita, tengok tajuk buad macam diri nie tak takut ,tak pa.. pasti semua pernah tengok cerita hantu kan.. mesti ada yang ambik selimut tutup mata.. menjerit bila hantu tiba-tiba keluar kat tv kan.. haha  LEK ARR...  Dulu time kecik-kecik  tengok cerita hantu mesti malam tak leh tid0,, pastu kalau nak terkencing lak mesti kena ada orang teman kan.. takut-takut ada benda laen yang temankan ...eee.. Tapi skarang (diri sendiri)tak jadi dah macam time kecik-kecik dulu sebab dah berfikiran positif ,, tapi kadang-kadang tu adalah.haha (sama je lar) ... sekarang dah banyak filem-filem yang bergenre serram gitu.. NAK CERITA
..ada seorang budak dia beli satu cd hantu pastu time nak tengok tu orang laen punya excited n0p tengok tapi yang budak yang beli cd tu tak m0 tengok .. haha.. takut ler tu........ tapi time orang laen dok sy0k menonton tiba-tiba budak laki yang d0k sorang-sorang dalam bilik nie ada bunyi sesuatu,, gini bunyinya... hehehehehe...(bunyi ala-ala pontianak) pastu dia terus lari ke ruang tamu dimana semua orang tengah menonton ....dia punya terkejut sebab..................................................................
yang orang laen d0k tengah tonton tu hanya sekadar ceerita lawak... haha....MELAWAK JER CITE NIE




OKEE...TRIMAS,,, :)

No comments:

Post a Comment