Saturday, 14 July 2012

bertukar ke yang baru ... :)

Pelik kan tengok tajuk kat atas tu... pelik pon pelik lar asalkan dapat tulis apa yang nak tulis...n0p cerita sal twitter. yes twitter . Buat twitter sebab ada kawan suruh dan teringin sangat nak buat twitter tapi tak reti so my best friend 'farhana' tolong buat twitter nih . masa first-first tuh memang ler boring  tapi lama- lama tuh rasa dia syok lagi daripada fb hax fb tuh jare-jare jer online sebab tak ada yang menarik perhatian si gadis ini .hahax*jiwang boley .twitter tak banyak mana p0n folower tapi yang penting best dengan tak boring sebab boleh update apa-apa p0n pasal kehidupan dan perli-perli orang..hahaha my twitter link @_adlinaazmi_....Nak cerita, ada kenal sorang kakak nih kat twitter, mula-mula ingatkan sebaya tapi dia tua setahun'form3. So panggil kakak lar nak cerita dalam nih tapi dalam  twitter tak pon..mula -mula teg0r dia time dia update pasal jerawat then reply n tanya fb dia n fav tu fav nih so jadilah lah kawan.. senang kan nak jadi kawan.. rasanya dia baik kot...kesimpulannya me and dia tak segan silu untuk bertanya OK...nih lah dia gadis yang bernama SHYIKIN.. AWESOME kan dia..... :)
                                                                           comel kan dia... ^_^

No comments:

Post a Comment