Saturday, 4 August 2012

Puasa vs Raya :)

assalamuaalaikum... best kan p0sa nih hah cer teng0k kalender ari nih dah 16 hari kita p0sa kan.. cer kira berape hari lak n0p raya huh best gila -gila k0t bila dengaq perkataan r-a-y-a kan-kan..Puasa vs Raya buad macam nakberlawan huk alah buad ter0k-ter0k boley .. best kan p0sa dan nak dekat raya nih lagi exsited perggh *tengok excited gini eja* Ok tadik d0k pulun tukar lagu raya kat enset tup-tup teringat pul0ks nak update sal raya ngan p0sa kat blog sebab udah lama gua idok bukok ini blogs gua.. muahaha.... Selamat berpuasa teman-teman semoga ibadah diterima yang esa . Insyallah.. :)

No comments:

Post a Comment