Wednesday, 29 August 2012

SELAMAT HARI RAYA :)

Assalamualaikum w.b.h.....SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN walupun lambat ucap tapi masih lagi dalam bulan Syawal kan ...ha ... raya ni best lar jugak tapi yang sedihnya masa hari rabu tu pak ngah meninggal ...inalillah..... Ok sebenarnya takdak benda nak cerita pasal raya ni disebabkan raya tahun nih banyaknya gi makan kenduri ja pon tapi masa hari jumaat ada buat makan sikit kat umah besalar makanan-makanan  Kelantan yang seberapa popular tu ..dan berkesempatan bergambar dengan sepupu yang tak seberapa nak hot, kat sekolah tak tau lar dia hot ke dak tapi nampak dia OK ja, kiranya hensem lar jugak ,yang malangnya dia tak reti bawak moto dan dia terlalu baek..buat dia marah p0n dia tak marah (macam cikgu hidaya cakap lar pul0ks)..... OK OK nih gambar yang diupload
di pagi raya bergambar dengan family
#raya pertama

this my sepupu

No comments:

Post a Comment