Sunday, 23 December 2012

P E N T I N G !

Assalamualaikum
Jawab salam dengan ikhlas tapi tak la suruh sampai nak bertaranum pulak . Ok , cuba try (ayat campur) tengok kalender , dah 23 kan ? lagi 9 atau 10 hari lagi nak sekolah , tahun 2013 aku dah pindah sekolah lain and 27 ni kena pi sekolah sebab apa ntah . SMKPTJ 28 yang kena pi sekolah , rindu hampa lah weh .

Aku pun tak tahu kenapa tajuk entry harini penting  tapi yang haku nak cerita ni bukannya penting sangat pon and bukannya tentang masalah dunia sampai korang kena spent jugak time korang untuk baca post aku nih . *melingkupkan ayat*

Kelantan , tengok berita tak tadik , hujan kan ? ya , kelantan sekarang mengalami musim tengkujuh , aku pun tak tahu apa yang tengkujuhnya . Tadik abah aku ajak pergi ronda tengok kawasan banjir , Wah , excited gila-gila lar .. teruk jugak aku tengok ssesetengah rumah tu , diorang takleh nak keluar rumah sebab air penuh depan rumah .

Kemarin ngan harini hujan  tak henti-henti bak kata orang kelate '' Huje berek-berek " . Lawak ayat tu .. HAHA  gelak lar puas-puas sampai pecah usus perut korang . Tadik lupa lar pulak nak snap gambar banjir tapi tak pa lain kali kot .

   
Faham lar yer !


NOTA : Baju sekolah yang baru beli pon tak basuh lagi , hujan punya pasal ! .

No comments:

Post a Comment