Thursday, 7 June 2012

Panas oh Panas.. ;)

nasib baek hari cuaca elok kalau cuaca mendung hari nie gamaknya tak terbasuh la kasut ngn baju skolah..h0mework pon lagi sikit nak habis bole lar layan jap fb ,twitter ngn blog buat sementara pastu samb0ng balek buad homework nie yang tak habis-habis...lagi dua hari nak start skolah ..jeng2 jadual yang padat giler waktu time skolah nie dah la skolah balek lambat pukol empat baru balek dek kerana cikgu yang ajar muzik tu kolot sikit asyik nak ikot dia ja kalau tak dok sebok sebut pasal markah-markah tau lar dia tu pandai muzik,,.. pastu kena tunggu bas rapid pukol 5 baru sampai umah...malam 2 baru leh buad kerja skolah kadang-kadang sampai tak siap kerja skolah nak dbuadnyer....cuti2 nie bole lar meringamkan sedikit keletihan yang dalami oleh seorang pelajar seperti aku .. :)

No comments:

Post a Comment