Tuesday, 12 June 2012

SEKOLAH.sekolah.. :)

assalamualaikum..,,dua hari dah start sekolah rasa macam tadak mood nak pegi sekolah kalu duk dalam kelas t0 rasa  mengantuk lar apa lar...time cikgu tk masok t0 apalagi kitorang mempromosikan suara kitorang ler(aku tak yer)tambah-tambah lagi farah sahira kalau dia dah start nyanyi tu fulamak" rasa macam d0k kat konsert dah dengan sekali dia buad s0ra sengau dia tu tak payah kalut cari radio ,dia pon dah cukup..hehe.Tadtime cikgu Saadiah apa ntah dia d0k melalut tau lar dia tu ajar sejarah tapi jangan ler cite pasal hal agama,,Cite sal agama tu  tak pa la tapi dalam dok cerita tdia bole d0k nyanyi kalu lagu t0 sedap tak pa la jugak nie dia pilih lagu yang zaman dulu-dulu tu rangkap dia sikit ja yang aku ingat" aku tergoda " harap ampa paham la yer...kemarin cikgu wan tak mai (cikgu yang kolot tu) dapat tau ja yang cikgu tu tak mai apalagi berpesta la satu kelas.aku rasa cikgu tu tak mai dia kena gastrix pa huhu..kena tiap-tiap hari tak mai pon tapa aih cikgu sebab kami nie bukannya rajin sangat nak bermuzik-muzik nie laen lar kalau cikgu suh kami maen gitar ...belum suh kami dah maen ... :)

No comments:

Post a Comment